Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 квітня - 10 травня 2024

За двома зайцями

Ціна: 100-600 грн

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3
Вибрати дату

Замовити квитки на "За двома зайцями"

05 квіт., пʼятниця
25 квіт., четвер
10 трав., пʼятниця

Про подію

«За двома зайцями» в Києві!

У Національній опереті в Києві відбудеться сучасний мюзикл на відому п’єсу М. Старицького «За двома зайцями». Сюжет комедії залишився тим самим: невгамовний Голохвостов намагається одружитися і з багатою, але дурною Пронею, і з доброю, гарною, але бідною Галею. Але сама постановка здивує навіть найвибагливішого глядача! На вас чекає 15 музичних аранжувань, гопак з балету «Гаяне» на музику Хачатуряна, «Політ джмеля» Римського-Корсакова та додайте до всього цього ще й «внутрішній голос Голохвостого». і це, звичайно, не всі несподіванки від авторів вистави. Постановку можна поправу вважати однією з кращих вистав Національної оперети України, про що свідчать і постійні аншлаги.

Музична комедія в опереті

Щоб потрапити на смішну, музичну та дуже несподівану виставу «За двома зайцями» в театрі оперети в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 100 до 600 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Увага! На виставу доступна послуга аудіодискрипціі.

При замовленні послуги аудіодискрипції потрібно:

• при купівлі квитка у касі театру оперети - попередити касира про необхідність аудіодискриптора (послуга надається безкоштовно, ціна квитка на виставу фіксована);

• при купівлі електронного або друкованого квитка в інших касах міста - зателефонувати адміністраторам театру оперети та замовити дану послугу за телефонами: 287-26-30 або 097-20-63-421;

• попередити про надання цієї послуги не пізніше, ніж за 5 днів до дати вистави, зазначеної у квитку;

• для отримання послуг звукоопису на вистави великої зали - придбати місце у партері;

• у день вистави прибути за 30 хвилин до початку для знайомства з аудіодискриптором та технічним обладнання для звукоопису.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код