Категорії Інформація
Каси Додати подію
Вечір Французької музики «Під небом Парижу»
13 квітня 2023

Вечір Французької музики «Під небом Парижу»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Pochayna Event Hall
м. Київ, пр-т Степана Бандери, 23

Про подію

13 квітня в Pochayna Event Hall відбудеться найромантичніший весняний концерт! "Під небом Парижу" - це вишукана концертна програма від творчого та сімейного тандему - яскравої української співачки з французьким шармом Дар'ї Ковтун та блискучого композитора, піаніста, суперзірки інструментальної музики - Євгена Хмари.

Зануритися у вуличний настрій Парижу вам допоможуть найпопулярніші та найулюбленіші хіти Zaz, Lara Fabián, Mireille Mathieu, Dalida, Michel Lagrand, Indila, Joe Dassin та інших легенд французької музики. Для гостей прозвучать авторські пісні, саундтреки до відомих французьких фільмів, найкращі шлягери французького шансону, а також музичні сюрпризи - українські пісні французькою мовою!

"Під небом Парижу" пропонує абсолютно новий формат і відчуття концерту. Прекрасне світлове оформлення, тематичний відеоряд, відкритий простір між артистами та гостями, чарівне звучання акордеона, бас-гітари, кахона, акустичної гітари і, звісно, рояля - все це дає гостям можливість відчути себе парижанкою та парижанином, стати головними дійовими персонажами вечора!

Запрошуємо вас відчути французький шарм і його неповторну атмосферу на прекрасному концерті , що поєднує в собі приголомшливий голос, віртуозну гру музикантів.

На локації працюватиме бар, перед концертом у вас буде нагода перекусити та випити келих вина.

Коли: 13 квітня, о 19:00.

Де: пр-т Степана Бандери, 23, Pochayna Event Hall, 3 поверх ТЦ GORODOK Gallery.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код