Категорії Інформація
Каси Додати подію
Вечір мюзиклу
29 жовтня 2023

Вечір мюзиклу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

“Вечір мюзиклу” в Києві!

28 и 29 жовтня 2023  року у Національній опереті вас чекає неймовірний “Вечір мюзиклу” в Києві! Немає людей, які б не любили музику і вокальні композиції, грайливий настрій та майстерне виконання. Як жанр мюзикл виник на межі ХХ століття і увібрав у себе традиції драматичної інтермедії і яскравість вар’єте. За вдаваною легкістю виконання та зрозумілим сюжетом часто криються багатогодинні репетиції та важка праця акторів. Але оплески та посмішки глядачів - найкраща нагорода для будь-якого артиста!

Концерт кращих номерів в Театрі оперети

Наш театр - унікальний заклад, який має офіційну ліцензію на постановку видатних бродвейських мюзиклів, які здобули визнання в усьому світі та стали класикою жанру. Варто лише оголосити кілька назв: “В джазі тільки дівчата”, “Звуки музики”, “Хелло, Доллі” і на думку спадають улюблені герої та мелодії. На нашому концерті глядачів чекають кращі номери з блискучих постановок.

Акторське мистецтво, балетні номери та хореографія на сцені будуть доповнюватися сучасними декораціями з використанням новітніх технологій. Актуальний мюзикл- це багатошарове видовище, яке здатне занурити глядачів у вир емоцій та почуттів. А теперішні можливості візуального мистецтва дають постановниками ще більше інструментів для створення власної магічної реальності.

Доторкніться до світу музики і танцю у Київській опереті і ви закохаєтесь у мюзикли! Щоб потрапити на концерт “Вечір мюзиклу” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше чудових театральних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де подивитися концерт з найкращих музичних номерів в Києві? На “Вечорі мюзиклу” в Опереті!

  1. Визнані представники жанру
  2. Сучасні постановки
  3. Талановиті артисти і музиканти
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код