Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ведмідь.ua
12 березня 2022

Ведмідь.ua

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Классический Художественный Альтернативный Театр
вулиця Ярославів Вал, 7

Про подію

«Ведмідь.ua» у Києві!

У Будинку актора відбудеться вистава «Ведмідь.ua» у Києві від Київського художнього альтернативного театру (КХАТ). Такої постановки відомої комедії Антона Чехова ви ще не бачили! А поставив її для глядачів уже відомий у столиці режисерський дует – Віктор Кошель та Катаріна Сінчілло. Ці постановники вже неодноразово фантазували на тему класичних творів та незмінно викликали у публіки бурю захоплення!

Сучасне прочитання комедії Антона Чехова

Цього разу на вас чекає не менш видовищна подія! До того ж, ця вистава – бенефіс відомої актриси Тетяни Лозіної, яка зіграє Олену Попову. Наша  вдова у розквіті сил давно не сподівається влаштувати своє особисте життя. Чого не скажеш про героїв її снів. Загадковий красень регулярно відвідує її дуже пікантні сновидіння. Кульмінація вистави невідворотно наближається, коли цей чоловік постає перед нею живцем, ще й у образі сусіда, котрий вимагає негайно погасити борг. Єдність і боротьба протилежностей за умов глибинки, помножена на слов'янський темперамент. Чи не жарт? Звісно так!

Подія відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на спектакль «Ведмідь.ua» у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше несподіваних вистав  в афіші Києва чекає на вас на нашому сайті.

Куди піти веселою компанією у Києві? На спектакль «Ведмідь.ua»!

  1. Сучасна постановка
  2. Незмінний чеховський гумор та характери
  3. Прем'єра вистави
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код