Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 серпня 2021

Слава Комісаренко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

JARD
ВДНГ, пав. 19

Про подію

Слава Комісаренко в Києві!

22 серпня 2021 року на майданчику JARD (ВДНГ) відбудеться виступ білоруського стендап-коміка Слави Комісаренка в Києві. Слава Комісаренко - автор м'яких, щирих монологів про просте життя. Але гострий погляд і особливе сприйняття дійсності дозволяють йому знаходити смішне навіть в звичайних речах. Подача коміка завжди відкрита і чесна, а спілкування з залом тепле. Тому на його виступі можна просто розслабитися і отримати задоволення. Багато задоволення. Недарма, цінителі хорошого гумору завжди знаходять виступу Слави в мережі інтернет, доказ тому - багатомільйонні перегляди відеороликів стендапера.

Stand Up на ВДНГ

Точно потрібно йти. Якщо ви до цих пір сумніваєтеся, ось вам ще один аргумент. Вечір доповнить виступ переможця "Ліги Сміху" Андрія Колмачевського. Інтелігентний гумор і свій власний стиль - це про нього. Зараз комік освоює для себе роботу сценариста телепроектів і продовжує смішити людей, але вже професійно. Оксамитовий сезон. Стендап. Київ. ВДНХ. До зустрічі!

Щоб потрапити на концерт Слави Комісаренка в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше смішних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код