Категорії Інформація
Каси Додати подію
Весела вдова
02 травня 2019

Весела вдова

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

Весела вдова: історія про кохання, багатство і жадібності

Австрійця Ф. Легара не дарма називають автором кращої оперети, адже його «Весела вдова» вважається класичним твором, яке було поставлено понад двадцять тисяч раз на сценах різних міст. Ця захоплююча історія принесла йому справжню славу і стала вінцем творіння в цьому жанрі мистецтва. Весела, місцями іронічна, просочена справжніми і щирими почуттями, ця постановка чіпляє з першого погляду, не дивлячись на те, що їй більше сотні років. Ціна квитків варіюється від 30 до 220 гривень.

Краща класична австрійська оперета на сцені Києва!

У центрі сюжету «Веселої вдови» - жінка на ім'я Анна. Вона, як уже можна було зрозуміти, втратила чоловіка, в спадок від якого їй дісталися величезні гроші - безліч мільйонів. А тому не дивно, що, варто0 молодій і привабливію дамі при грошах з'явитися в Парижі, як навіть самі ледачі чоловіки відкривають на неї свого роду полювання. Щасливчик, якому дістається право спокусити Анну і увести у неї з-під носа всі гроші, насправді виявляється тим, хто був закоханий в неї давно і безповоротно. Та тільки от сама жінка не звернула на нього увагу, вийшовши заміж за іншого. Чи стане це приводом згадати минулі образи і помститися прекрасній дамі?

У ролях:

  • Анна Довбня;
  • Сергій Бондаренко;
  • Ірина Лапіна;
  • Сергій Павлинов;
  • Микола Бутковський та інші.

Дізнатися, чим же закінчиться ця комедія з елементами романтики можна купивши квитки на виставу в театрі Оперети вже зараз!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код