Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 березня 2022

Весняна класика

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

"Весняна  класика" у Києві!

8 березня 2022 року столичний Будинок Архітектора запрошує на святковий концерт “Весняна класика” у Києві. У цей прекрасний весняний день, коли за традицією прийнято вшановувати прекрасну половину людства, чоловіки готують своїм коханим і близьким жінкам подарунки та сюрпризи. Звісно ж, ми обов'язково допоможемо їм у цьому. Саме для наших милих дам ми приготували особливу концертну програму, де прозвучать обрані твори та романтичні шедеври знаменитих композиторів. За доброю традицією,  прозвучать вони у дивовижному виконанні  Національного ансамблю солістів «Київська камерата».

Музичне шоу із водною анімацією

Окреме місце у нашій насиченій шоу-програмі займає художня водна анімація – неймовірна магія танцюючих фарб техніки Ебру, яку на ваших очах втілюватиме в життя Ангеліна Золота. Це турецьке мистецтво малювання на воді сягає корінням вглиб Середніх віків і відрізняється тим, що поверхнею для нанесення візерунка служить звичайнісінька рідина. Вона дозволяє створювати зовсім дивовижні художні композиції, які сплітаються і видозмінюються у живому танці під час малювання. Так що найпрекрасніші весняні фантазії оживуть цього святкового вечора спеціально для наших гостей.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт "Весняна класика" у Києві, купуйте квитки у нас на сайті та в касах міста. Ще більше концертів та святкових заходів в афіші Києва дивіться в оновленнях стрічки Контрамарки.

Куди піти з дівчиною у Міжнародний жіночий день у Києві? На святкове шоу “Весняна класика”!

  1. Унікальне мистецтво малюнку Ебру
  2. Один із найкращих камерних колективів
  3. Твори видатних композиторів
  • Диригент – Валерій Матюхін
  • Водний живопис – Ангеліна Золота
  • Національний ансамбль солістів «Київська камерата»
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код