Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 квітня 2022

Всюди один... Свічка на вітрі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Скрізь один .. Свічка на вітрі: зворушлива історія про генія України

Жителі і гості столиці зможуть зануритися в справжню театральну феєрію, яка повідає їм про життя такого відомого українського генія, як Тарас Шевченко. Чи не знайдеться того, хто не чув би це ім'я і хто не декламував би його вірші, стоячи перед учительській дошкою. Цей спектакль допоможе дізнатися більше про труднощі і страждання, що випали на долю творця і борця за правду. Побачити все це можна буде в Театрі російської драми імені Лесі Українки. Поспішайте і замовте квиток, адже його ціна всього 25-150 гривень!

Життя і побут Тараса Шевченка: унікальне творіння на сцені в Києві

«Скрізь один .. Свічка на вітрі» - унікальне явище в театральній творчості. Це не просто біографія, а ціле оповідання, в якому тісно переплелися всі складові людської долі: щастя і горе, злети і падіння. Така яскрава особистість, що зіркою світила багатьом поколінням, не може залишитися непоміченою. Але мало хто знає про те, як багато випробувань випало на долю юного художника і поета, в яких умовах писався великий «Заповіт» і які думки терзали великого генія. Все це і багато іншого можна побачити в п'єсі «Скрізь один .. Свічка на вітрі», яку поставив Михайло Резнікович.

У виставі беруть участь артисти: Віктор Алдошин, Петро Панчук, Дмитро Савченко, Станіслав Бобко, Юрій Дяк, Віталій Овчаров, Андрій Пономаренко, Олег Савкін, Олександра Єна, Таїсія Бойко, Ганна Гринчак, В’ячеслав Ніколенко, Ірина Новак, Олексій Поліщук, Володимир Ращук, Петро Сова, Михайло Аугуст, Олег Замятін, Ольга Когут, Віктор Кошель, В'ячеслав Лісенбарт, Ганна Наталушко, Тетяна Остапенко, Олег Роєнко, Любов Солодова, Олена Стефанська, Василь Юрченко, Сергій Озіряний, Віктор Семирозуменко, Катерина Старюченко, Олена Тополь, Аліса Тункевич, Олександр Хорошко, Олена Червоненко.

Поринути в атмосферу життя і творчості великого діяча - значить культурно зустріти прийдешні свята разом з сім'єю.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код