Категорії Інформація
Каси Додати подію
Виставка "Футуромарення". Пільговий квиток
30 січня 2022

Виставка "Футуромарення". Пільговий квиток

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «МУЗЕЇ»

Мистецький арсенал
м. Kиїв, вул. Лаврська, 12

Про подію

Запрошуємо вас відвідати виставку "Футуромарення", яка проходить у Мистецькому Арсеналі з 15 жовтня 2021 року по 30 січня 2022 року.

Футуризм — яскраве явище світової історії мистецтва, що зародилось в Італії. «Бацила футуризму» (Bacila futuryzmu), за метафоричним визначенням Михайля Семенка (1922), почала ширитись світом на початку ХХ століття. Невизначеність (марення) та процесуальність важливі для футуристів як концепти творчих пошуків; звідси — назва виставки, яка продовжує перевідкриття Мистецьким арсеналом культурної спадщини України ХХ століття. Ця розфокусованість охоплює не лише футуризм, а й новітні течії в широкому сенсі, що рефлексували щодо мистецтва майбутнього.

Проєкт «Футуромарення» — не лише про мистецтво. Він, передусім, про людину і суспільство, які постають перед викликами доби — соціальними, економічними, світоглядними. Цивілізація повсякчас проходить такий цикл, стикаючись з новим досвідом і неодмінно фантазує про майбутнє.

Право на пільговий квиток мають школярі від 12 років, студенти та люди літнього віку (за наявності дійсного посвідчення).

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код