Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 березня 2023

Час кохати

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Центральний Будинок художника
м. Київ, вул. Січових Стрільців, 1-5 (ст.м. «Золоті Ворота»)

Про подію

"Час кохати" у Києві!

В Центральному будинку художника пройде показ зворушливого спектаклю з елементами комедії "Час кохати" у Києві, який поставлено за п'єсою Надії Птушкіної "Поки вона вмирала". Всі ми звикли чекати від свят несподіваних змін та неймовірних подій. Але які можуть статися несподіванки для двох жінок, які “прикуті” обставинами одна до одної та своєї квартири?! Одна з них давно вже не залишає місця свого проживання, інша - просто намагається бути дбайливою дочкою та переживає за свою матір. Здавалося б, що взагалі в цій ситуації може раптом помінятися?

Лірична комедія про жіночу долю

У цій самоті удвох давно прописані всі деталі, розмірене буття стало звичним - навіть кожна порошинка знаходиться на своєму місці. Тим більше, що інших учасників тандему двох жінок, які старіють разом, у будинку просто немає. Однак якщо дивам і судилося траплятися в нашому житті, то кращого моменту, ніж свято, їм не знайти. У спокійне життя і побут Тетяни та її старої матері вривається помилково новий учасник, хоч він і зовсім не очікував цього сам. Вривається, влаштовує переполох, ламає устрій, викликаючи у мешканців квартири цілу гаму почуттів. І погодившись трохи підіграти дочці, вживається в роль...

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на ліричну комедію "Час кохати" у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше театральних вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти всією жіночою компанією у Києві? На кумедну та зворушливу виставу "Час кохати"!

  1. Знамениті актори та відмінна постановка
  2. Курйозні ситуації та життєві питання
  3. Прониклива історія про жіночу долю

У ролях:

  • Олеся Жураківська – заслужена артистка України, актриса Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра
  • Віталіна Біблів – заслужена артистка України, актриса Київського академічного театру "Золоті ворота"
  • Світлана Золотько – актриса Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра.
  • Сергій Кияшко – заслужений артист України, актор Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра.
  • Режисер - Таня Губрій
  • Продюсер - Тетяна Едемська та театральна агенція ТЕ-АРТ
  • Вистава йде з антрактом.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код