Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 квітня - 13 червня 2024

Загадкове нічне вбивство собаки

Ціна: 60-500 грн

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)
Вибрати дату

Замовити квитки на "Загадкове нічне вбивство собаки"

Тривалість події — 135 хвилин.
07 квіт., неділя
24 трав., пʼятниця
13 черв., четвер

Про подію

Загадкове нічне вбивство собаки: найкраща драма знову в Києві!

В столиці України приїдуть майстри справжнього театрального мистецтва, що презентують виставу, створену за мотивами світового бестселера Марка Хеддона. В основі «Загадкового нічного вбивства собаки» лежить справжня драма людського життя, повна раптових поворотів, прийнятих рішень і таких же божевільних емоційних поривів. Даний спектакль - це глибоко драматична історія про правду життя, про те, як змінити її звичний плин в потрібне русло. Ця драматична комедія з'явиться на сцені Театру драми імені Лесі Українки. Замовити квитки рекомендується заздалегідь, щоб розташуватися з комфортом. Їх ціна становить 100-500 гривень.

Зворушлива історія про хлопчика, навчившого дорослих любити

«Загадкове нічне вбивство» - розповідь про маленького хлопчика на ім'я Крістофер, який виявився втягнутий в божевільну історію. Він - головний підозрюваний у вбивстві сусідської собаки, чиє тіло виявив, вийшовши пізно ввечері на вулицю. Йому доведеться пережити безліч найрізноманітніших подій, знести докори дорослих, які не вірять жодному його слову, а також навчити їх найважливішого почуттю в світі - любити і бути коханим. Тому почуття, яке він сам не може випробувати, адже малюк Крістофер - особлива дитина, хвора на аутизм, що сприймає цей світ зовсім не так, як інші люди.

У виставі беруть участь артисти: Ірина Бучко, Олександр Валюк, Ганна Гринчак, Наталія Доля, Олександра Єна, Олександр Кобзар, Надія Кондратовська, Олександр Крючков, Наталія Кудрявцева, Владислав Мелешко, Максим Нікітін, Ірина Новак, Віталій Овчаров, Володимир Осадчий, Тетяна Остапенко, Володимир Пітеров, Олексій Поліщук, Володимир Ращук, Гелена Сергутіна, Катерина Старюченко, Павло Текучев, Володимир Фетисов, Юрій Яковлєв, Євген Щербань, Марія Агапітова, Пилип Киселев, Євгеній Овчаров.

Розкрити цей клубок інтриг і божевільних подій - ось що повинен зробити справжній фанат театру!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код