Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 березня 2022

Заноза

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б

Про подію

Заноза - це назавжди

Відвідавши Київську академічну майстерню театрального мистецтва «Сузір'я» глядач зможе проникнути в цей чарівний світ. У нього з'явиться можливість побачити, як живуть актори поза сценічних образів. Вистава покаже, яким чином складається доля, якщо з працівниками сцени раптом трапиться біда. Подання змусить задуматися, що мала на увазі автор п'єси Заноза Ф. Саган. Чи назвала письменниця так нав'язливу жінку, яка марить грою, або ж мала на увазі під затягуючим виром безпосередньо сам театр ... Можливість замовити квитки на спектакль надає наш сайт афіша Києва або ж його можна купити в міських касах.

Коротко про п'єсу в Києві

Театральне мистецтво - це той світ фантазій, мрій, в який хочеться занурюватися з головою. Невідома сила витає в повітрі і дає сили, натхнення, бажання жити, грати, перевтілюватися. Однак виходячи за стіни будівлі, доводиться ставати звичайною людиною, а не артисткою. Всім, крім Елізабет Мадран ... Чудова актриса, навіть будучи травмованою і заточеною в лікарняній палаті, не перестає вірити, що вона незамінна, тішити себе ілюзіями про неймовірні ролі, чекає запрошень на постановки від режисерів і сподіватися на те, що її пам'ятають, люблять, цінують .

Але мрії залишаються фантазіями, грати на сцені колишню зірку не кличуть, залицяльник Іван тікає від нав'язливих ідей прими. Тому коли на порозі палати з'являється новий коридорний Люсьєн, який обожнює сценічне мистецтво, екс-примадонна починає грати на «малій сцені», в лікарні. Акторське тріо проносить через весь спектакль фразу: «Від любові до театру можна померти». Це висловлювання стало основною ідеєю п'єси «Заноза», ролі в якій виконують професіонали з України:

  • Елізабет - Ірина Калашникова;
  • Люсьєн -Станіслав Мельник;
  • Іван - Сергій Мельник.

Чудова історія про нестримну, всепоглинаючу любов до артистичної професії, поставлена ​​кілька років тому режисером І. Славинським, навіть зараз має величезний успіх. Її із задоволенням переглядають, а душевність і емоційність акторської гри розбурхує свідомість, дарує позитивні почуття. Зарядіться і Ви позитивом і морем вражень, купивши або замовивши квиток за ціною 100 грн. в Театр «Сузір'я».

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код