Категорії Інформація
Каси Додати подію
12 квітня 2024

Фауст

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

"Фауст" у Києві!

Національна опера України запрошує всіх справжніх поціновувачів оперного мистецтва на постановку класичної опери Ш. Гуно “Фауст” у Києві. Лібрето цієї вистави було написано Ж. Барб’є і М. Карре за мотивами однойменної драми Й. В. Гете, а сама опера зазнала кількох редакцій з моменту своєї паризької прем'єри у 1859 році. Спочатку будь-які спроби поставити оперу на сцені зустрічали відчутний опір через брак "видовищності", і навіть перші її втілення на театральних підмостках не увінчалися особливим успіхом. Проте Гуно вірив у потенціал свого дітища, і ближче до кінця театрального сезону кількість постановок почала зростати в геометричній прогресії.

Опера на три дії

Отже, початок сюжету розповідає нам про захопленого генія, який залишається сам на земній кулі внаслідок непередбачуваної катастрофи. Таке становище гнітить вченого, він марно намагається знайти хоч якісь ознаки розумного життя. Знаходячись на межі розпачу, Фауст майже готовий піти на самогубство. Однак йому не дає покою  й жаль про ті роки, які він упустив у гонитві за великими досягненнями. Тоді він наважується на відчайдушний крок і кличе самого Князя темряви. На його заклик відгукується таємничий Мефістофель, який пропонує вченому, здавалося б, неможливе. Те, що втомлена від самотності душа Фауста прагне найбільше у світі.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на музичну виставу “Фауст” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Ще більше відмінних класичних вистав в афіші Києва шукайте на сторінках Контрамарки.

На яку видовищну музично-театральну постановку сходити у Києві? На знамениту оперу "Фауст"!

  1. В основі вистави – шедевр німецького поета
  2. Один із найкращих зразків французької опери
  3. Яскраве видовище у виконанні найкращих артистів
  • Опера на три дії
  • Лібрето Ж. Барб’є та М. Карре
  • Виконується французькою мовою
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код