Категорії Інформація
Каси Додати подію
ZEDD
19 липня 2018

ZEDD

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

ZEDD - володар премії GRAMMY і десятків інших нагород і номінацій, автор мультиплатинових альбомів, входить в ТОП-10 найбільш високооплачуваних діджеїв світу за версією Forbes і входить в топ-30 світового рейтингу діджеїв DJMag 2017. Він - яскрава зірка світової поп- і електронної сцени . А йому всього 28!

ZEDD неймовірно популярний в світі як серед слухачів, так і ТОП-артистів. Він працює з Justin Bieber, Ariana Grande, The Black Eyed Peas, Selena Gomez, для Lady Gaga він спродюсував 3 пісні до її альбому Artpop.

Всесвітній успіх прийшов до артиста з виходом дебютного синглу "Spectrum". Трек потрапив в топи чартів США, європейських країн і Японії. Крім інших артистів, офіційний ремікс на "Spectrum" представив Armin van Buuren, який п'ятикратно визнавався кращим діджеї світу.

Наступним супер-хітом стала робота "Clarity". Пісня очолювала чарт танцювальної музики Billboard Hot Dance Club Songs в США, дісталася до 8 місця хіт-параду Billboard Hot 100 і пізніше була удостоєна Grammy в номінації "Кращий танцювальний запис". Серед авторів реміксів в релізі значиться сам Tiesto.

Пісня "Break Free", написана для Ariana Grande спільно з Максом Мартіном, довго займала перше місце в чарті Billboard Top 100 і набрала більше 1 мільярда переглядів на YouTube. В інтерв'ю журналу "Білборд" Аріана описала пісню як "фантастичну і суперексперіментальную для мене" і додала: "Я ніколи не припускала, що зроблю пісню в стилі EDM, але це був безцінний досвід, і тепер я хочу записувати тільки данс".

Альбом True Colors приніс артисту в 2016 році нагороду Billboard Music Awards в номінації "Кращий альбом року". І все це - лише частина досягнень артиста! Як діджей Zedd виступає на всіх провідних фестивалях планети від Coachella і Ultra і до Lollapalooza і Tomorrowland. Фани обожнюють його! Більш 5,2 мільйона передплатників в Instagram і понад 7 мільйонів в Facebook тому підтвердження.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код