Категорії Інформація
Каси Додати подію
18 травня 2024

Жениха викликали, дівчата?

Ціна: 400-750 грн

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7
Купити квиток
400-750 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Жениха викликали, дівчата?"

Тривалість події — 80 хвилин.
18 трав., субота

Про подію

Перший Театр Антрепризи і Комедії

Вистава “Жениха викликали, дівчата?”

Перший Театр Антрепризи і Комедії - місце справжнього гумору, запрошує всіх віддати комедійні вистави репертуару!

Перший Театр Антрепризи та комедії гостинно відкриває свої двері нового сезону для всіх шанувальників театрального мистецтва. У новому сезоні Театр підготував кілька вистав, грандіозних шоу та програм, щоб кожний глядач зміг знайти своє.

“Жениха викликали, дівчата?” - ця неймовірна комедія захопить вас із першої фрази.

Перед вами на сцені розгорнеться історія про двох сестер, які мешкають у просторій квартирі, де колись був веселий театральний гуртожиток. Одна з них і була акторкою, а друга - завжди була поруч. Тепер від колишнього богемного життя залишились спогади: вони самостійно лагодять несправні крани, занурюються в спогади про минуле…

Але раптом одній із сестер спадає на думку шалена ідея - видати свою молодшу сестру заміж. З цією метою вона замовляє нареченого… в шлюбній агенції. Життя починає пришвидшуватися і набуває зовсім інших фарб - тихі і спокійні дні пішли в небуття. Якщо все було б так просто…

Спочатку на порозі з'являється зовсім не жених, проте далі - аж цілих два наречених. Ініціативу перехоплює інший претендент на руку сестри із сумнівною біографією, а потім сантехник, який теж не відмовляється від посади нареченого.

Як результат - кохання перемагає і всі закохуються в усіх. Полотно вистави перетворюється на суцільний гротеск і буфонаду. Але в життя можливо все, особливо, коли цього не очікуєш, варто тільки зробити крок, а коханню підвладний будь-який вік. Кульмінація ніби сулить щастя всім, але… мрія - це птах ,якого не так просто схопити за хвіст.

В ролях: Є.Паперний, Д.Лалєнков, Т.Яценко, Т.Шеліга, О.Коваленко, Т.Печенкіна, С.Кучера.

Режисер-постановник Володимир Борисюк

Художник-постановник Валентина Кузьмичова

Балетмейстер Ольга Семьошкіна.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код