Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 квітня 2022

Жінка та чиновник

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Жінка і чиновник - дивовижна комедія знову в Києві!

На сцені Театру російської драми імені Лесі Українки відбудеться відомий і емоційно яскравий спектакль «Жінка і чиновник», обожнюваний багатьма жителями Києва. Щоб ним насолодитися, досить купити квитки на постановку на нашому сайті у розділі театральної афіші або в офіційних точках продажу.

Уявіть ситуацію, ви - середньостатистичний державний чиновник. Мало зрілий, щоб дивитися на перебіг життя з всеосяжної життєвою мудрістю, але і вже немолодий, для того, щоб тішити себе якимись непідкріпленими ілюзіями. Одного разу ви, як ні в чому не бувало, приходьте на роботу, як було сотні разів до цього, але в кабінеті вас вже чекає молода жінка, яку ви зустрічаєте вперше. Вона вперто не озвучує власного імені і цілі візиту і веде себе вкрай загадково. Якими будуть ваші дії?

Організація вистави

«Жінка і чиновник» - це не про палке кохання з першого погляду. Це одна з найбільш примітних, життєвих, емоційних, яскравих і красивих комедій італійського драматурга. Не дивно, що театр імені Лесі Українки, відомий своїм виборчим підходом до складання репертуару, взявся за втілення цієї постановки на своїх підмостках. В його репертуарі також можна зустріти такі п'єси:

  • Насмішкувате моє щастя;
  • Дерева вмирають стоячи;
  • Пізанська вежа;
  • Дрібниці життя;
  • Дякую, Марго!

Дивовижна режисура допомогла вдихнути зовсім новий контекст в уже забронзовілих твір. Практично вся постановка складається з сміховинних діалогів, в ході яких і буде розкрита головна інтрига - як ця жінка там виявилася і навіщо їй знадобився чиновник?

Авторський підхід до постановки полягає в тому, що переказувати її безглуздо. Всі перипетії сюжету, плавно розкриваються через діалоги між ключовими персонажами п'єси, слід пережити і відчути. Самостійно розкрити всі таємниці, що ховаються за нетривіальною зав'язкою, можна в Театрі імені Лесі Українки.

У виставі зайняті артисти: Наталія Доля, Олена Нещерет, Станіслав Бобко, Дмитро Савченко, Катерина Дороніна, Катерина Старюченко, Владислав Мелешко, Дмитро Симоненко, Гліб Суряга.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код