Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 січня 2022

Зірковий Готель

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

11:00 open door | 12:00 start

17:00 open door | 18:00 start

"Зірковий  готель" у Києві!

22 січня 2022 року столичний Freedom Hall (Фрідом Хол) кличе до себе всіх бажаючих на новорічний дитячий мюзикл “Зірковий готель” у Києві. Це історія про те, що справжнє чаклунство на відстані витягнутої руки від нас. Все відбувається напередодні Різдва. Наша маленька героїня, дівчинка Еллі, залишилася зовсім одна у величезному готелі. Її батьки, як завжди, дуже зайняті в такі дні, а отже, сімейні урочистості не передбачаються. Однак це ж Різдво...

Новорічний мюзикл для дітей

Тож ще є шанс все змінити. Адже цієї особливої ночі сам Святий Миколай виконує щиросердні прохання і втілює щирі дитячі мрії. І наша героїня сміливо приймається писати доброму різдвяному покровителю своє послання. Тільки, здається, у помічниці святого свої плани на визначне свято. Та й у сімейний готель раптом вирішили навідатися підступні чарівники Круелла, Маліфісента, Гаррі Поттер та інші. Чи є шанс врятувати довгоочікуване свято і чи здійсняться мрії Еллі?

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на новорічну музичну виставу “Зірковий готель” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Ми маємо ще багато святкових спектаклів в афіші Києва, стежте за анонсами на нашому сайті.

На яку новорічну музичну виставу піти з дітьми у Києві? На видовищний шоу-мюзикл "Зірковий готель"

  1. Сучасна новорічна вистава
  2. Найцікавіші номери з живою музикою
  3. Святкове шоу та яскраве сімейне дозвілля

«Зірковий готель» – це:

  • ексклюзивний сучасний новорічний шоу-мюзикл для сімейного перегляду,
  • оригінальні вокальні та хореографічні номери у живому супроводі віртуозних музикантів та захоплюючого відеоряду.

До ваших послуг:

  • Welcome- та фотозони у фойє концерт-холу Freedom;
  • Резиденція Святого Миколая! Діти та дорослі зможуть поспілкуватися, зробити фото зі Святим Миколаєм та поділитися з ним найзаповітнішими бажаннями!

А також у кожного глядача вистави є можливість виграти сімейну подорож до сонячного Єгипту від туроператора TUI | FUN&SUN.⠀Дітям до 4-х років вхід на виставу безкоштовний без надання місця.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код