Категорії Інформація
Каси Додати подію
15 квітня 2022

Жирна свиня

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Жирна свиня - звичайні ситуації в незвичайному апмлуа

У всі часи мінливості любові заслуговували розкриття в класичної драматургії. Коли об'єкт любові викликає прихильність з боку суспільства за рахунок особистих якостей або привабливості, це високе почуття дійсно нагадує квітучий сад. Але як бути, якщо кохана людина засуджується суспільством? Під град насмішок і ворожого настрою оточуючих автоматично потрапляють всі учасники взаємин. У жителів Києва є унікальна можливість побачити спектакль в 2018 році. І всього лише потрібно замовити квитки і прийти в призначений час.

Проведення вистави

Театр Лесі Українки завжди дивував нестандартним підходом до звичайних побутових проблем. В репертуарі театральної студії можна зустріти такі постановки:

  • Що трапилося в зоопарку;
  • Підступність і любов;
  • Скрізь один. Свічка на вітрі;
  • Над прірвою в ...
  • Жінка і чиновник.

Ситуація, що виникла у Тома і Елен в даній постановці, піднімає не тільки питання прийняття себе як особистості без оглядки на загальноприйняті стандарти краси, але тиск суспільства, настільки глибоко загруз в надуманих забобонах, що продовжує сліпо їм слідувати, незважаючи на всі тонкощі випадку.

Критики високо оцінюють акторську гру Анни Гринчак та Станіслава Бобко, які виконали головні ролі. Також високими оцінками відзначається режисура Ольги Гринчак. Як заявляє сама режисер цього спектаклю, цінність історії полягає в подоланні життєвих труднощів, незважаючи на власні слабкості. Бути героєм досить легко, коли тебе підтримують, але коли весь світ налаштований проти тебе, це стає справжнім випробуванням.

Драматизм «Жирної свині» також полягає в невизначеності обставин на перший погляд. Чи витримає взаємна і трепетна любов упереджене ставлення з боку суспільства або ж тому все-таки захочеться без зайвих ризиків повернутися до соціально прийнятного статусу? Дізнатися про те, яке ж напрямок прийме розв'язка, можна в Театрі російської драми імені Лесі Українки

У виставі беруть участь артисти: Ганна Гринчак, Станіслав Бобко, Олексій Поліщук, Олена Нещерет.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код