Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 листопада 2019

Життя попереду

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра
пр-т Броварський, 25

Про подію

«Життя попереду» у Києві

Зустрічайте у київському Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра пронизливу виставу режисера Дмитра Богомазова «Життя попереду». Це історія про любов, якої не мало б бути. Любов єврейки і мусульманина. Любов літньої жінки і маленького хлопчика. Любов повії і її вихованця.

Вистава Дмитра Богомазова

Понівечені душі, потрібні лише одна одній, лишаються разом попри все, крізь що веде їх буремне життя. Стара пані Роза давно вже не привертає увагу чоловіків. Після жахів німецького концтабору та років важкого життя вона змінила фах. Тепер її заробіток — піклування про дітей, які залишають їй на виховання батьки. Один з таких мешканців її будинку — хлопчик Момо, який ніколи не бачив свого батька і матері, але дуже хоче їх знайти. А ще він дуже мріє про собаку і про власну родину, і про те, щоб пані Роза одужала. Але не усім його мріям доведеться здійсниться.

Щоб побачити цю неймовірну виставу, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ціна квитків від 120 до 300 гривень. Інші вистави шукайте у афіші на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код