Категорії Інформація
Каси Додати подію
23 березня 2024

Жізель

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Жізель” в Києві!

У Національній опері України відбудеться балет “Жізель” у Києві, композитора Адольфа Адана. Ця неймовірна і зворушлива історія трагічного кохання і прощення вже понад сто років бентежить серця глядачів. Так само зачаровує музика цієї вистави і майстерні партії танцівників, сповнені витонченості і грації

Балет на 2 дії

Бідну дівчину Жізель ошукує граф Альберт, який видає себе за звичайного парубка, і звичайно, не каже про свою шляхетну наречену. Коли правда виходить на поверхню, бідна Жізель вмирає від туги,  і її душа перетворюється на вілісу. Так душі дівчат, які зазнали кривди, залишаються у нашому світі і прагнуть помсти. Бідний лісничий Ганс, який теж кохав головну героїню і розкрив обман, стає жертвою містичного танцю. Однак Жізель вирішує врятувати Альберта. Їм не судилося бути разом на цьому світі, але кохання житиме вічно.

Захід відбудеться с дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ.  Щоб потрапити на балет “Жізель” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Києві? На виставу “Жізель”!

  1. Чудова класична історія
  2. Неймовірна атмосфера Київської опери
  3. Прекрасна музика і виконання
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код