Категорії Інформація
Каси Додати подію
Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч

запальна, пристрасна, нестримна

Біографія і творчість

День народження: 12 січня 1986 року

Професія: Співачка

Хобі: Політика

Покликання: Громадська діяльність

Дитинство

Злата Огнєвіч народилася у північному місті Мурманськ в родині військового лікаря. Згодом родина переїхала до Криму, тож дитинство співачки минуло у Судаку. Тут у неї з’явилися дві перші пристрасті – гори і море, а згодом до них приєдналася і любов всього життя – музика. У дитинстві маленьку Інну – а саме так назвали майбутню зірку батьки, дуже берегли і постійно опікали. Причиною таких побоювань була трагедія, що сталася у родині ще до народження доньки. Виявилося, що у батьків співачки був старший син, який потонув у шестирічному віці. А вже згодом народилася дівчинка, яка стала справжнім батьківським щастям та її молодша сестра – Юля.

Музикою майбутня зірка почала займатися від самого дитинства, а першим виступом Злати Огнєвіч була роль Снігуроньки у центрі дозвілля для літніх людей, де працювала мама співачки. Ще у шкільні роки Злата часто прогулювала школу, оскільки брала участь у різноманітних пісенних конкурсах. Зокрема їздила у Вінницю на конкурс «Крила Ураїни», де познайомилася з Богданом Титоміром. Часто грошей в родині не вистачало і для того, щоб пошити концертний костюм чи відправити доньку на конкурс, доводилося навіть закладати у ломбарді мамині коштовності. Це накладало на дівчинку не абияку відповідальність і перед батьками, і перед власною справою. Вже у шкільні роки Злата зрозуміла, що мріє бути тільки співачкою. Однак, не забувала вона і про інші шкільні предмети, які доводилося підтягувати після численних пропусків. Окрім вокалу Злата займалася танцями. Саме тут вона зустріла своїх справжніх друзів та подружок.

Початок творчого шляху

Після школи Злата твердо вирішила вступати до Музичного училища ім. Глієра, проте вчитися вона хотіла тільки на бюджеті, оскільки була переконана, що займатися музикою професійно мають тільки талановиті люди. Лише в Києві Златі вдалося відірватися від батьківської опіки та стати самостійною. Ще на останніх курсах училища вона стала співпрацювати з ансамблем Збройних Сил України. Причому спочатку погодилася працювати безкоштовно, адже місць у колективі не було. Шість років Злата віддала цьому ансамблю перш ніж зустріла Михайла Некрасова, який став її продюсером. Він же вигадав її сценічне ім’я – Злата Огнєвіч.

У 2009 році Злата взяла участь у відборі на пісенний конкурс Євробачення. І не зупинялася доки не домоглася свого. Проте підкорити зіркове журі і глядачів усієї України їй вдалося тільки у 2013 році. Тоді вона здобула третє місце зі своєю піснею Gravity.

У 2014 році Злата Огнєвіч разом з усією країною підтримала Євромайдан. Анексія Криму стала справжнім шоком для родини співачки. Всі родичі відмовилися від російських паспортів, а Злата розірвала співробітництво з владою півострова, адже з 2012 року вона була офіційним обличчям Криму. Того ж року Злата стала нардепом Верховної ради України від Радикальної партії Олега Ляшка. Проте через рік склала депутатські повноваження та повністю зосередилась на музичній кар’єрі.

Особисте життя

Сама співачка вважає себе інтровертом:не любить багато уваги та гучних вечірок .Обожнює бути дома. Зі своїм хлопцем познайомилася три роки тому під час відпочинку у Тайланді. Спочатку він навіть не здогадувався, що Злата співачка. А коли дізнався, навіть хотів припинити стосунки. Оскільки побоювався, що Огнєвіч почне викидати зіркові коники. Проте згодом повністю змінив свою думку. Про родину та дітей Злата Огнєвіч не думає, оскільки всі свої сили вкладає у кар’єру. Її хлопець теж багато часу проводить у роз’їздах. Тому, молоді люди живуть разом тільки коли випадає така нагода і насолоджуються часом, якій вдається провести разом.

Нагороди та визнання

Переможниця третього сезону телевізійного проекту «Народна зірка»

Перше місце на фестивалі «Crimea Music Fest»

Фаворит Успішних Людей у номінації «Співачка року» національного рейтингу «Фаворити Успіху-2013».

Заслужений діяч мистецтв АР Крим

 

Дискографія

2010 — Остров любви (Tiny Island)

2010 — Ангелы

2010 — Пристрасть

2010 — Kiss

2010 — Кукушка

2011 — The Kukushka

2011 — Japan

2011 — My bunny

2011 — Далеко

2012 — One Day

2012 — За лісами-горами

2012 — Gravity

2013 — Magic story

2014 — Моя мелодія

2014 — Pray for Ukraine

2015 — Далеко (v.2015)

2015 — Запали Вогонь

2015 — Gel Ey Seher

2015 — Кружева

2016 — За літом, за весною

2017 — Танцювати

2018 — Do мене

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код