Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 вересня 2021

Онлайн концерт: Йоганнес Брамс. Київський камерний оркестр

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Онлайн-трансляція

Про подію

Онлайн концерт: Йоганнес Брамс. Київський камерний оркестр

8 вересня Київський камерний оркестр під орудою головної диригентки Наталії Пономарчук представить музику Йоганнеса Брамса.

Відомо, що Квінтет для кларнета, двох скрипок, альта і віолончелі є яскравим зразком пізньої творчості Йоганнеса Брамса. Це був складний період для автора. Він, навіть, хотів припинити писати музику. Але все змінило знайомство з німецьким кларнетистом Ріхардом Мюльфельдом. Цей виконавець став другом композитора та надихнув Брамса на створення двох творів – Квінтету та Тріо, прем’єри яких відбулися 1891-го у Майнінгені. Цього разу із Київським камерним оркестром виступить кларнетист Олег Мороз. Так завершиться програма цього концерту. Доповнить її Перший струнний секстет, написаний Брамсом у ранній період творчості.

Подаруйте собі вечір вишуканої класики! Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо. Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 8 вересня. Початок о 19:00.

Про доступ до онлайн трансляцій концертів.

Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:

1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.

2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.

3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].

4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.

5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.

6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код