Категорії Інформація
Каси Додати подію
04 березня 2022

Гарік Кричевський

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Гарік Кричевський в Києві!

4 березня  2022  року у Палаці мистецтв “Україна”   відбудеться концерт найбільш відомого шансоньє нашої країни, заслуженого артиста Гаріка Кричевського в Києві, який  присвячений  всім прекрасним жінкам нашого міста. Кращого початку свята, аніж концерт Гаріка Кричевського, годі і шукати! Особливий романтичний настрій вам гарантовано!

Концерт до Восьмого березня

Радість, спогади, щирі почуття, кохання, мелодійна музика- в цих піснях ви знайдете найкращі слова та побажання.  Недарма співак отримав премію «Шансон» і вже багато років продовжує зігрівати серця слухачів своїми теплими та живими історіями. І звичайно, артист вже давно завоював прихильність багатьох українських жінок! Герой пісень Гаріка Кричевського - романтичний та авантюрний, щирий та ліричний. Вміє берегти та бути ніжним, з ним завжди є про що поговорити і є про що помовчати.

Приходьте на концерт Гаріка Кричевського і проведіть  святковий вечір разом з близькою людиною. Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ.  Купуйте квитки на концерт на нашому сайті та в касах міста.  Ще більше концертів в афіші Києва на нашому сайті.

Куди запросити дівчину на честь Восьмого березня в Києві? На концерт Гаріка Кричевського!

  1. Програма улюблених хітів
  2. Святковий концерт
  3. Подарунок кожній жінці

Гарік Кричевський пісні:

  • Мой номер 245
  • Привокзальная
  • Киевлянка
  • Дядя Толик
  • О любви не говорят
  • Осенний вечер
  • Поехали
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код