Категорії Інформація
Каси Додати подію
«Гаррі Поттер»
19 листопада 2023

«Гаррі Поттер»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

«Гаррі Поттер» у Києві!

Будинок кіно запрошує глядачів різного віку на яскраву та інтригуючу театральну постановку Дмитра Рачковського «Гаррі Поттер» у Києві. На знаменитих у всьому світі друзів, які ожили силою уяви письменниці Джоан Роулінг, по дорозі в Гоґвортс чекають небезпечні та повні підступності пригоди в Загубленому лісі. Там їм доведеться зіткнутися з новими викликами і неймовірно вправним противником в особі досвідченого та безжального чарівника Волан-де-Морта.

Вистава для дітей

Що чекає наших вірних друзів у глибині Загубленого лісу, чи допоможуть їм знання та сила дружби впоратися з підступним супротивником? Про це юні глядачі дізнаються з нашої  чудової вистави. Одне можна сказати напевно: буде точно цікаво, адже чарівний світ Гаррі Поттера дуже несподіваний, а на театральній сцені він знаходиться на крок ближче.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на спектакль “Гаррі Поттер” у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше яскравих спектаклів для дітей в афіші Києва дивіться у нас на сайті.

На яку постановку сходити взимку з дітьми у Києві? На спектакль "Гаррі Поттер":

  1. Знаменитих героїв поттеріани чекають нові виклики та пригоди;
  2. Не обійдеться без чарівництва, протистоянь та неймовірних відкриттів;
  3. Театральна постановка, яка тримає у напрузі з перших секунд.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код