Категорії Інформація
Каси Додати подію
Gayazovs Brothers
08 березня 2022

Gayazovs Brothers

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

GAYAZOV$ BROTHER$ у Києві!

8 березня 2022 року столичний клуб Atlas запрошує на виступ дуету хітмейкерів Gayazovs Brothers у Києві. Брати Тимур та Ільяс Гаязови вирвалися у передовики реп- та хіп-хоп-виконавців без жодної комерційної розкрутки, використовуючи доступні онлайн-ресурси та стрімінгові платформи. І це чудово спрацювало - їх колоритний репертуар і пекуча суміш хіп-хопу, R'n'B та діп-хауса, а також природна харизма братів-татар зробили свою справу. Другий альбом дуету «Кредо» (2019) протягом 14 тижнів протримався в десятці лідерів альбомного чарту Apple Music у Росії, що у 2020 році принесло GAYAZOV$ BROTHER$ одразу дві номінації премії «Нове радіо Awards».

Концерт сімейного реп-дуету

Насичені електронними ефектами та вокодерним співом композиції брати Гаязови завжди обіграють на сцені у формі невеликих театралізованих сценок, тож пісні перетворюються ще й на міні-вистави. Крім того, у своєму еклектичному підході до творчості музиканти колективу не обмежуються звичними кліше і легко вдаються також до елементів фольклору та народних мотивів. І це надає дуету характерної пізнаваності, а їхній музиці - колорит і відтінки Сходу.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виступ знаменитих Gayazovs Brothers у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Багато інших концертів в афіші Києва дивіться на сторінках нашого сайту.

Куди піти Восьмого березня послухати музику у Києві? На концерт чудового дуету GAYAZOV$ BROTHER$!

  1. Харизматичні виконавці та  ураганні шоу
  2. Відмінна хіп-хоп-музика з елементами R'n'B та діп-хауса
  3. Відомі хіти братів та їх особливий східний колорит

Хіти Братів Гаязових:

  • «Кредо»
  • «До встречи на танцполе»
  • «Увезите меня на Дип-Хаус»
  • «Пьяный туман»
  • «Я, ты и море»
  • «Хедшот»
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код