Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 листопада 2019

Goncharova project

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок звукозапису Українського Радіо
м. Київ, вул. Леоніда Первомайського, 5В

Про подію

«Небо співає мені» — це мікс лаунджу, фолку, блюзу та романтичних міських романсів у джазових обробках

Goncharova project — це український джаз з краплинами фолку, блюзу та лаунджу. Проект вникнув стихійно у 2016 році, коли блискучі музиканти зійшлись з амбітною вокалісткою Тетяною Гончаровою, яка, не зважаючи на свою топ-позицію у українському бізнесу на той час, мріяла співати щось особливе і на високому професійному рівні.

Влітку 2016 року музиканти отримали блискучу перемогу на престижному Альфа Джаз Фест стрит (зараз — Леополіс Джаз Фест) у Львові з матеріалом для свого першого альбому «Нетелефонна розмова».

Протягом 2016 -2018 року музиканти приймали участь у різноманітних джазових фестах, а також робили сольні концерти за проханням своїх прихильників.

Пісні Goncharova Project почали з’являтися у ефірах українських FM станцій та україномовних радіо у Канаді, Британії, Чехії та інших країнах світу, а у 2019 році з’явився вініловий диск — «Небо співає мені». Альбом «Небо співає мені» — це мікс лаунджу, фолку, блюзу та романтичних міських романсів у джазових обробках.

Незмінними драйверами проекту є вокалістка Тетяна Гончарова та акустичний гітарист Олексій Морозов, який одночасно є автором багатьох пісень, аранжувальником та саунд-продюсором. У різний час у проекті працювали таки талановиті та освідченні українські музиканти як піаністи Станіслав Чумаков та Олексій Саранчін, контрабас — Константин Іоненко та Микола Кістеньов, а також ударники Євген Селезньов та Олександр Лебеденко.

Goncharova Project («Гончарова Проджект»), «Небо співає мені»

  • Тетяна Гончарова — вокал
  • Олексій Морозов — акустична гітара
  • Олексій Саранчін — фортепіано
  • Костянтин Іоненко — бас
  • Олександр Лебеденко — барабани
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код