Категорії Інформація
Каси Додати подію
HammAli & Navai 18+
16 грудня 2021

HammAli & Navai 18+

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Queen
Набережне шосе, 25

Про подію

HammAli&Navai у Києві!

16 грудня 2021 року з концертом у Queen Kyiv виступить неймовірний реп-дует HAMMALI&NAVAI у Києві. Цей азербайджанський творчий хіп-хоп гурт просто увірвався до чартів у 2018 році зі своїм дебютним студійним JANAVI. З того часу популярність харизматичного дуету лише зростала, а їхня пісня “Я закохався” зробила колектив справжнім улюбленцем серед українських шанувальників. Цього разу хітмейкери привезуть із собою до Києва абсолютно нову особливу шоу-програму.

Концерт з новою програмою Queen Kyiv

Цього вечора ми напевно почуємо найулюбленіші хіти та свіжі композиції, хоча багато деталей хлопці поки що залишають у таємниці. Очевидно, виконавці приготували кілька сюрпризів. До того ж, цій команді безперечно є чим нас здивувати і порадувати. Можна не сумніватися, що буде стовідсотково гаряче, а задоволеній  публіці неодноразово доведеться покликати своїх улюбленців на біс.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт реп-виконавців HAMMALI & NAVAI у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Безліч інших цікавих виступів в афіші Києва ви знайдете у стрічці нашого порталу.

На концерт яких зірок хіп-хопу піти разом зі своїми друзями у Києві? На HammAli&Navai!

  1. Гаряча шоу-програма
  2. Відомий та яскравий дует
  3. Найулюбленіші хіти
  • Dress code: cocktail/smart elegant без елементів спортивного одягу.
  • До закладу пускають осіб, які досягли 18 років

HammAli&Navai пісні:

  • «Девочка-война»
  • «А может это любовь»
  • «Птичка»
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код