Категорії Інформація
Каси Додати подію
Хто кому Рабинович
21 березня 2018

Хто кому Рабинович

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок офіцерів Збройних сил України
вул. М.Грушевського, 30/1

Про подію

Київський обласний музично-драматичний театр ім. П. К. Саксаганського, презентує блискавичну комедію «Хто кому Рабинович» !!!

У комедії «Хто кому Рабинович» в гумористичній формі режисер звертається до проблеми національної самосвідомості. Багата американка за заповітом залишає своє майно улюбленому собачці, а опікуном призначає «справжнього Рабиновича» з Білої Церкви. «Справжність» опікуна має визначити собачка, обнюхавши всіх претендентів. На думку героїв твору, заради мільярдних статків варто відректися від рідної віри, мови, змінити усе своє єство. Чи все-таки не варто? Подивившись виставу, ми і посміємося від душі, і бодай замислимося над цим питанням. А взагалі, найголовніше, що хоче автор донести до глядача, — це те, що всі ми просто люди, незалежно від національності. Бо добро і зло не знає національних меж. І кожен врешті-решт отримує те, на що заслуговує.

Разом із місцевими акторами у виставі задіяний актор Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка, народний артист України Володимир Макарович Нечепоренко.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код