Категорії Інформація
Каси Додати подію
Incognito. Episode II. Electro Ball
12 лютого 2022

Incognito. Episode II. Electro Ball

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Queen
Набережне шосе, 25

Про подію

“Incognito. Episode II. Electro Ball” в Києві!

12 лютого 2022 року у Queen Kyiv відбудеться бал ХХI століття. На вас чекає феєричне поєднання  DJ-шоу із симфонічним оркестром! Цього вечора на нашій сцені ви побачите   26 музикантів, артистів балету Національної опери та незрівнянну Cooper Phillip - виконавицю академії Греммі, композиторку та продюсерку. 

Вас приголомшить неймовірний декор XVIII століття, електронні мотиви та потужна інструментальна музика Юрія Шепети у симфонічному виконанні. Це буде дивовижно: сучасна музика, майстерний музичний супровід та вокал Купер Філіпп!

DJ-шоу із симфонічним оркестром в Queen Kyiv

Недарма наше шоу має формат BEOM (ballet, electronic, orchestra, music) - перше в країні втілення симфонізму електронної музики.

Ще один учасник події - столичний діджей-дует Off Night! Ці хлопці стали відомі своєю роботою "Suspended in Air".  Реліз відбувся спільно з американським діджеєм  Робертом Оуенсом і був відмічений у шоу легендарного ведучого радіо BBC Піта Тонга. Ремікс на цю роботу вже зробив німецький музичний виконавець Олівер Шоріс.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на “Incognito. Episode II. Electro Ball” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти в Києві? На подію “Incognito. Episode II. Electro Ball”!

  1. Сміливий симбіоз напрямків, епох та стилів
  2. Тільки зіркові виконавці на сцені
  3. Неймовірна атмосфера та декорації
  • Збір гостей о 21:00
  • Dress code : Neo Renaissance / Face masks / Black tie
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код