Категорії Інформація
Каси Додати подію
Just Emma
14 серпня 2021

Just Emma

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

14 серпня на ЮБК зіграє свій сет німецький дует Just Emma.

Розділять сцену у цю загадкову ніч Ro Rousseau, GRZLY, Mamay та Boyar.

Just Emma - діджейський дует, який змушує вас відійти від реальності у вигадану подорож у інший світ. Понад п’ять років Алекс і Саскія є частиною електронної музичної сцени, поширюючи свої драйвові, глибокі,  мелодійні та грайливі звуки, зосереджуючись на тому, щоб передати одне повідомлення через свою музику кожному: кохання!

У той час як музичні навички Саскії розвивалися в ранньому дитинстві на уроках фортепіано, Алекс вперше познайомився з електронною музикою у своєму сольному проекті «Minimal Lounge». Дует випускався на таких лейблах, як Katermukke, Sol Selelectas, Hanse Hertz, Plötzlich Music та Connaisseur Recordings, але останнім часом викликає ажіотаж у Underyourskin Records, на якому Just Emma випускає свою темну та мелодійну музику інтерпретація електронної музики.

Ось чому дует вважає за краще грати рано вранці, щоб захопити натовп океаном таких різноманітних звуків.

«Поринаючи у глубину музики ви закриваєте очі. Ви закриваєте очі, щоб відкрити своє серце. Ви відкриваєте своє серце, щоб піддатися силі плаваючих просторів музики». Ласкаво просимо до звучання Just Emma 14 серпня на ЮБК!

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код