Категорії Інформація
Каси Додати подію
Каїн XVIII, або стережіться комара!
01 червня 2019

Каїн XVIII, або стережіться комара!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Подолі
Андріївський узвіз, 20Б, Київ

Про подію

В одному царстві, певній молодій державі новини розносяться дуже швидко і не стільки завдяки шпигунам і пронирам, а скоріш завдяки Інтернету. Історія про юну і прекрасну принцесу, закоханого, але бідного актора, старого, але багатого короля, які живуть в еру нанотехнологій і не бояться нічого, окрім витоку інформації та атомного комара. Казка для дітей та їхніх батьків.

“Звичайно це казка про боротьбу добра і зла. Тут зло доволі конкретне, не абстрактне. Є дві сюжетні лінії. Перша – тема кохання: король-тиран поцупив принцесу із сусіднього королівства. Саме за неї бореться Ян, мандрівний музикант, закоханий у принцесу, а вона в нього. І він хоче запобігти цьому одруженню. Друга – історія з ядерним комаром. Ці лінії переплітаються між собою, а в кінці вузол розплітається. На жаль, тема з ядерним комаром актуальна і досі, бо тирани були і є, які вирішують, що вони можуть завоювати світ, нав’язати свою культуру та світогляд за допомогою сили”, – режисер Володимир Кудлінський про виставу.

У виставі грає курс студентів Юрія Висоцького Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенко-Карого: Євгеній Лісничий, Андрій Шимановський, Максим Самчик, Петро Ніньовський, Гліб Михайличенко, В’ячеслав Сокирко, Петро Мазур, Олександр Віденко, Валерія Лук’янець, Вероніка Мішаєва, Ксенія Нікішина, Василина Паламар, Марина Гричихіна, Поліна Фролова, Діана Кузьмінова, Анжеліка Оніщук, Анна Остапенко, Ангеліна Платко, Альона Ягіч, Марина Ільїна, й актори Театру на Подолі Володимир Кузнєцов, Олександр Данильченко та Станіслав Мельник.

Язык спектакля — украинский
Дополнительная информация — Художественный руководитель проекта — народный артист Украины, лауреат Национальной премии им. Тараса Шевченко Виталий Малахов
1 час 45 минут с антрактом
Жанр — Сказка не для нежных деток
Премьера — 2 декабря 2018 года
Автор — Евгений Шварц
Режиссер — постановщик — Владимир Кудлинский
Перевод с русского — Владимир Кудлинский
Художник-постановщик и художник по костюмам — Мария Погребняк
Музыкальное оформление — Владимир Борисов, заслуженный деятель искусств Украины Тимур Полянский
Балетмейстер — Анжелика Борисова
Художественный руководитель проекта — народный артист Украины, лауреат Национальной премии им. Тараса Шевченко Виталий Малахов
Видео — Александр Братинов, Сергей Титенко
Звукорежиссер — Марина Новицкая
Художник по освещению — Сергей Невгадовский
Помощник режиссера — Любовь Скирко

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код