Категорії Інформація
Каси Додати подію
Калуокахіна. Зачарований Риф + Космічна Мандрівка
30 травня 2023

Калуокахіна. Зачарований Риф + Космічна Мандрівка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Кінострічки для дітей «Калуокахіна. Зачарований Риф» + «Космічна мандрівка» у Планетарії Києва 

З 3 лютого у Планетарії Києва показуватимуть дитячі фільми «Калуокахіна. Зачарований Риф» та «Космічна мандрівка», які мають на меті не тільки розважити, а й надати дітям знання у цікавій формі про океан та космос. Ця програма варта вашої уваги та уваги ваших дітей, отже, час купувати квитки. 

Загалом всі події у Планетарії для дітей та дорослих мають попит як серед місцевих мешканців, так і гостей міста. Річ у тому, що космічний центр обладнаний сучасними технологіями, які дозволяють зануритись у кожну історію та відчути себе частиною великої пригоди. Це стає реальним завдяки технології «Atmasfera 360» - сферичні фільми 3D у високій якості, які можна дивитися без спеціальних окулярів. 

Від глибини океану до космічного простору 

Планетарій пропонує переглянути два фільми «Калуокахіна. Зачарований Риф» та «Космічна мандрівка», які розраховані на дітей віком від 5 років. Загальна тривалість кінострічок складає не більше 50 хвилин. 

«Калуокахіна. Зачарований Риф» - це фільм про те, чому варто берегти океани, а ще про місію двох рибок, які намагатимуться врятувати магічний риф. Під час місії малеча дізнається, які секрети приховує водний простір. 

«Космічна мандрівка» - це історія про зірки та сузір’я, легенди та повір’я. Тут гості побачать сузір’я зблизька, а ще дізнаються про планети, які знаходяться далеко від Землі, на самісінькому краєчку Всесвіту. 

Здається, ця пригода буде дивовижною. Обов’язково приходьте! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код