Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 березня 2019

Класична музика кохання

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Київський Будинок вчених НАН України
вулиця Володимирська, 45А, Київ

Про подію

Київський молодіжний оркестр — один з найамбітніших проектів останніх років в сфері класичної музики. Це проект, в якому найкращі молоді виконавці, солісти Національних колективів, лаурети міжнародних конкурсів, з «молодіжною» запальною енергією поновому відкривають улюблені класичні твори.

Вже в переший рік існування оркестр було запрошено до виступів на «Головній» для усіх українських класичних музикантів сцені — до виступів на сцені Національної філармонії України, участі у телевізійних проектах провідних українських телеканалів, конкурсах, фестивалях.

Художній керівник оркестру і головний диригент Ігор Пучков закінчив Національну музичну академію та асистентуру за фахом скрипка та оперно- симфонічне диригування. Навчався у видатних Київських професорів — народного артиста України А. Власенка, заслужених діячів мистецтв О. Горохова, О. Рівняк.

Багато років працював за кордоном. Гастролював в Північній Америці, ПАР, Китаї, ФРН, Франції, Великій Британії, Італії, Іспанії, Португалії та багатьох іншіх. Працював під орудою таких відомих митців як В. Гергієв, З. Брон, Ю. Франц, Л. Сагрестано, Ш. Бєвьєр, провідних українських диригентів.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код