Категорії Інформація
Каси Додати подію
Класика під зірками «Carnevale». Новорічна музична програма.
22 грудня 2022

Класика під зірками «Carnevale». Новорічна музична програма.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Київський Планетарій в рамках власного мистецького проєкту «ARTSpace»® разом із музикантами Almia music представляють новорічну музичну програму - Класика під зірками «Carnevale».

Емоційний заряд від гарної музичної програми покращує самопочуття та настрій.

Передноворічний концерт в Київському Планетарії від Almia music - це те, що прийдеться до смаку кожному, це те, що сприймається як казка, радість, подарунок. Це буде справжній концерт новорічних хітів з ароматом ялинки, шедеври від короля вальсів Йогана Штрауса.

Романтична музика тепла та вишукана, а в синтезі із вражаючими повнокупольними проекціями у форматі 360° Київського Планетарію, вона здатна створити справжній передноворічний настрій, подарувати віру в чудеса та радість зустрічі цього казкового свята.

Звучатимуть вальси, польки, танго, регтайми та улюблені мелодії з кінофільмів.

В програмі приймають участь артисти Almia Music:

Богодар Клименко(скрипка),

Андрій Борецький(скрипка),

Антон Городецький(альт),

Віталій Тичина(віолончель),

Руслан Пясковський(контрабас).

 Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*.

* У разі відміни (зупинення) мистецької програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі наступним чином: якщо в період проведення мистецької програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро «Олімпійська»). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, мистецька програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15 год., проведення мистецької програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код