Категорії Інформація
Каси Додати подію
КЛМН
06 квітня 2021

КЛМН

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Docker-G pub
м. Київ, вул. Ігорівська / Набережно-Хрещатицька, 13/5

Про подію

“КЛМН – Карантин – Любов – Місто – Ніч” в Києві!

6 квітня 2021 року у Docker-G pub відбудеться літературний вечір “КЛМН – Карантин – Любов – Місто – Ніч” в Києві, за участі сучасних українських письменників. Кожен з них запросить вас у подорож містом, шляхом ночі та кохання. Поділиться тим, як жив під час карантину у Києві, що відчував  і писав. Це література, яка живе поруч з нами і народжується у той самий час, коли тисячі містян займаються своїми справами.

Літературний вечір

Микола Кулініч, Дмитро Лазуткін, Павло Матюша та Марися Нікітюк стануть вашими провідниками у світ слів та почуттів. Поетичні читання відбудуться у супроводі візуального перформансу. Чотири голоси. Чотири життя.

Щоб потрапити на літературний вечір “КЛМН – Карантин – Любов – Місто – Ніч” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 125 до 500 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де послухати сучасну поезію в Києві? На літературному вечорі “КЛМН – Карантин – Любов – Місто – Ніч”!

  1. Талановиті сучасні українські поети
  2. Розмови про життя у теплому колі
  3. Відверті спогади про самоізоляцію

У літературному вечорі беруть участь:

  • Микола Кулінич – поет, перекладач, дипломат, учасник гурту «Ахіллес і Черепаха».
  • Дмитро Лазуткін – поет, журналіст, телеведучий, автор 9 поетичних збірок, пісенних текстів для гуртів «Артерія», «Козак систем», «Тарута». Лауреат літературної премії ім. Юрія Яновського.
  • Павло Матюша – поет, фінансист, автор роману «Кокліко», поетичної збірки «Париж. Сплін», лауреат літературного конкурсу «Смолоскип» 2018, 2019 рр.
  • Марися Нікітюк – поетка, сценаристка, режисерка, авторка роману «Безодня». Лауреатка Міжнародної літературної премії імені Олеся Ульяненка 2016 року.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код