Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 грудня 2022

КОЛЯДА (Київ)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Приходьте на триб'ют-концерт "Коляда" в Києві

Як же Різдво та Новий рік без святкових пісень? Мабуть, це неможливо! Адже зимові пісні, колядки та щедрівки, відомі ще з часів Київської Русі, і саме вони несуть у собі генетичний код нації. Тож ми запрошуємо вас на концерт 20 грудня в Жовтневий палац із символічною назвою "Коляда".

Щойно ви зайдете до зали й почуєте перші звуки оркестру, перші слова пісень, відчуєте, як щось дивовижне і чарівне огортає вас. А все тому, що багато композицій, виконаних на концерті, це давня творчість українського народу.

Раді повідомити, що вже зараз є можливість придбати квитки на концерт і стати учасником незабутньої події, де ви відпочинете та отримаєте позитивні емоції. Більше таких заходів шукайте в афіші.

Краса стародавніх обрядів

З давніх часів наші предки співали різдвяні пісні - колядки, а також новорічні пісні - щедрівки. Багато що відтоді змінилося, але ми завжди хочемо дізнатися, чим жили наші діди й прадіди. І кращого місця ніж концерт "Коляда" ви не знайдете.

Але чому? Тому що ця подія дасть змогу почути вам старі й давно забуті колядки та щедрівки Східної України у виконанні Романа Меліша, Анжеліки Рудницької та інших виконавців у супроводі симфонічного оркестру. 

Приходьте обов'язково, щоб послухати, як співала Україна багато років тому. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код