Категорії Інформація
Каси Додати подію
Концерт до Дня закоханих
13 лютого 2022

Концерт до Дня закоханих

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Київський Будинок вчених НАН України
вулиця Володимирська, 45А, Київ

Про подію

Виступ капели Ревуцького в Києві!

13 лютого 2022 року у Будинку вчених НАН України відбудеться концерт до Дня закоханих в Києві у виконанні чоловічої хорової капели ім. Л. Ревуцького! Цей славетний колектив налічує довгу творчу історію у понад 50 років, йому немає аналогів в Україні!

Ніжність, радість, кохання... Ця музика налаштує вас на романтичний лад, а сильні чоловічі голоси зачарують вас красою та професійністю виконання. Обіцяємо вам неповторний вечір у особливий день та тільки найкращі композиції в репертуарі концерту.

Концерт до Дня закоханих

У День святого Валентина хочеться так багато сказати про почуття. Але які слова головні?   Довірте цю розмову солістам капели Ревуцького, які цього вечора будуть співати для кожного глядача у залі. Говорити мовою музики про ніжні та гармонічні почуття.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт до Дня закоханих у виконанні капели Ревуцького в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше святкових концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дружину в Києві на День закоханих? На концерт капели Ревуцького!

  1. Славетний колектив
  2. Професійне виконання
  3. Святкова програма
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код