Категорії Інформація
Каси Додати подію
Концертна програма "Закохана душа"
12 червня 2022

Концертна програма "Закохана душа"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

Душа людини – як дзеркало. Усе, що відбувається у нашому житті, проходить через душу: емоції, переживання, щастя, біль, радість... Усе відображається в тонкій невидимій енергії, та коли таких переживань накопичується дуже багато – буває, що не вистачає слів, аби виразити усе, що ми відчуваємо. І тоді настає мить, коли так хочеться «вимкнути розум», розслабитись, щоб співала та говорила тільки одна душа… Просто голос, просто рояль, і шалений вир різних тембрів, різних переживань і різних емоцій. І саме тоді нам допомагає «чарівна пігулка» – музика! М’яка, шалена, лірична, прониклива, улюблена мільйонами… Коли її чуєш – відчуваєш, що душа починає розквітати, наче квітка, починає дихати, а серце б’ється в унісон.

У концертній програмі «Закохана душа» прозвучать сингли, від яких бігтимуть мурашки по шкірі: «I Got Rhythm», «Hallelujah» на музику «чарівника українського походження» Джорджа Гершвіна, «Je t’aime» та «Adagio» з репертуару Лари Фабіан, «Memory» Ендрю Ллойда Вебера та інші. Композиції цього вечора звучатимуть англійською, французькою та німецькою мовами.

Унікальний голос Тамари Ходакової в тандемі з виконавською майстерністю концертмейстерки Анни Поліщук в теплій атмосфері Національної оперети України подарує вам незабутні враження.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код