Категорії Інформація
Каси Додати подію
Konstantin Ivchuk Group - Surrender
01 листопада 2019

Konstantin Ivchuk Group - Surrender

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

32 JazzClub
м. Київ, вул. Воздвиженська, 32

Про подію

Хто грає?

  • Костянтин Івчук — гітара
  • Ростислав Войтко — тенор саксофон
  • Олексій Боголюбов — фортепіано
  • Микола Кістеньов — контрабас
  • Микола Домашов — барабани

Що грають?

Пісню з дебютного альбому Konstantin Ivchuk Group, що отримав назву Surrender. Матеріал записувався в Україні та Європі і містить як холодне скандинавське звучання, так і теплі вітчизняні мотиви.

Що треба знати про музикантів?

Костянтин Івчук — джазовий композитор і гітарист. Здобув ступінь майстра мистецтв у музичній академії Катовіце. Вчився у найкращих представників польської джазової сцени. Виступав на фестивалях України та Європи.

Ростислав Войтко — один із наймолодших саксофоністів київського джазового середовища. Ділив сцену із Майклом Абене, Джоном Холленбеком, Майклом Дізом, Ендрю Голдом і Сенді Елдредом. Виступав із Aniko Dolidze Big Band, Evgeniy Dobrovolsky Quartet, проектом Jazz Kolo.

Олексій Боголюбов — композитор, піаніст і аранжувальник. Народився в Кривому Розі. З 2014 року працює викладачем.

Микола Кістеньов — бас-гітарист і контрабасист. Грав із Карлом Фрієрсоном та музикантами гурту Еміра Кустуріци The No Smoking Orchestra. Співпрацював із Дмитром Олександровим, Олександром Павловим, Олегом Марковим, Дмитром Коваленко, Павлом Литвиненко, Олександром Муренко, Максом Малишевим.

Микола Домашов — композитор і барабанник із Кривого Рогу. Вчився в музичній академії Катовіце. Грає у власному гурті та співпрацює з іншими музикантами.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код