Категорії Інформація
Каси Додати подію
Космічний Новий рік. Поляріс. Космічна субмарина і таємниця полярної ночі
08 січня 2023

Космічний Новий рік. Поляріс. Космічна субмарина і таємниця полярної ночі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «НОВИЙ РІК»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

В казковий новорічно-різдвяний час запрошуємо дітей та дорослих на святковий формат програм Київського Планетарію – програму

«Космічний Новий рік. Поляріс. Космічна субмарина і таємниця полярної ночі».

Особливість новорічної програми зумовлена унікальним поєднанням тематичних подій у форматі повнокупольних фільмів Київського Планетарію з розважально-театральними перформансами на новорічну тематику. Такий синтез діяльності Планетарію та мистецтва створить справжню атмосферу Нового року.

Програма включатиме три дійства, які чергуються між собою сценарійно, доповнюючи одне одного. Завдяки локаційним та технічним можливостям Планетарію святкові дійства проходитимуть і у фантастичному просторі фойє, і у серці Планетарію- Зоряній Залі, яка стане «Новорічним космічним порталом Надії, Добра, Віри в найкраще». Саме тут ви поринете в дивовижні пригоди героїв повнокупольних фільмів в форматі 360° з ефектом 3D, чарівно переміщуючись  в «гравітаційний простір унікальної космічної ялинки для участі в захопливій  «Новорічній  космічній дискотеці». 

До Ваших послуг яскраві фотозони, святкове кафе та тепла атмосфера свята!

Новорічна подорож відбудеться обов’язково, завдяки ресурсності Планетарію!

На проведення новорічного дійства не вплине відсутність централізованого енергозабезпечення, дякуючи власним джерелам енергії – світло буде завджи.

Київський Планетарій – це «Світле місце - простір Добра»!

Наша локація зовсім поруч з метро Олімпійська (бомбосховищем), що робить Планетарій зручним та безпечним місцем у випадку оголошення сигналу про повітряну тривогу .

Київський Планетарій – це «Зручний простір»!

Ваші квитки на новорічну програму обов’язково будуть забезпечені, адже у разі відміни(зупинки) новорічної програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, Ви зможете використати їх на будь-яку іншу подію без обмежень!

Київський Планетарій – це «Надійний простір»!

Діткам від 4 до 12 років даруємо знижку 20 % на квиток при купівлі квитків у касах Планетарію!

Київський Планетарій під час проведення новорічного дійства – це «Казковий простір»!

Тривалість програми 90 хвилин.

Під час новорічної програми до перегляду буде представлений повнокупольний фільм для дітей «Поляріс. Космічна субмарина і таємниця полярної ночі»

Якось у льодах Арктики зустрілися жителі двох полюсів: мандрівний пінгвін Джеймс з Південного полюсу та ведмідь-винахідник Потап з Північного полюсу. Вони стають справжніми друзями, розповідають один одному про свої рідні краї, разом спостерігають за зірками, та намагаються зрозуміти чому ніч на полюсах Землі така довга. Друзі будують обсерваторію, а потім і справжню космічну субмарину, щоб вирушити у захоплюючу космічну мандрівку і отримати відповіді на усі свої запитання.

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь-якому разі не будуть втрачені*.

*У разі відміни(зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро Олімпійська). Квитки на сеанс, під час якого оголошена повітряна тривога можуть бути використані повторно на інші програми відповідно до номіналу. 

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код