Категорії Інформація
Каси Додати подію
Кураж
04 березня 2022

Кураж

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17

Про подію

“Кураж” в Києві!

У Театрі на Липках відбудеться пластична драма “Кураж” в Києві від режисера Олексія Скляренка. Свого часу ця постановка стала справжньою сенсацією. Адже основний виразний засіб тут - пластика і рух. В основі сюжету - п’єса Бертольта Брехта “Матінка Кураж та її діти”, а також ремарки творів цього видатного автора. Драма була написана напередодні Другої світової війни та мала антивоєнний характер, хоча сам драматург визнавав, що він дещо спізнився.

Пластична драма

В оригінальному творі історія про Матінку Кураж, яка збагачується за рахунок торгівлі під час війни, відбувається у 17 столітті. Проте у нашій постановці це радше розгорнута метафора про те, як масові конфлікти  нищать не лише матеріальні цінності, а й емоційні прояви людського життя. Усі герої твору розкриваються глядачеві завдяки пластиці і хореографії. Тонке  режисерське  відчуття глибоко занурює  глядачів у філософську притчу про ціни і цінності, згубну силу війни і прозріння, яке до декого може так і не прийти.

Захід відбувається з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на драматичну виставу "Кураж" в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де подивитися цікаву пластичну виставу в Києві? На постановці “Кураж”!

  1. Цікаве режисерське рішення
  2. Змістовна п’єса
  3. Актуальна тема
  • У виставі використано твори австрійського композитора Густава Малера та сучасні композиції Мар‘яни Садовської, гурту Ot Vinta, Бориса Гребенщикова.
  • Тривалість вистави - 1 година 40 хвилин
  • Рекомендований вік - з 16 років
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код