Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 грудня 2021

КВАРТЕТНіК (Квартет И)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

«КвартетнИк» в Києві!

19 грудня 2021 Жовтневий палац запрошує глядачів на показ вистави "КвартетнИк" від театру "Квартет И" в Києві. Попередній показ в листопаді минулого року виявився настільки цікавим для публіки, що в переповненому залі не було куди впасти навіть яблучку. Тому на цей раз артисти театру зробили потрібні висновки і змінили камерний формат на виступ на великому майданчику МЦКМ. Сам проект виріс і потрапив в підсумку на сцену з неформальних театральних посиденьок. Затишних застіль, де в невимушеній обстановці в формі імпровізації актори можуть поділитися історіями, театральними байкам і власними спогадами.

Спектакль і зустріч з глядачами

У цьому проекті, як зізнаються учасники, немає жорсткого сценарію як такого. Є ряд заготовлених історій і порядок їх розповіді, якась розстановка в просторі вистави. Але кожен раз саме дійство відбувається в імпровізаційної ключі, щоб передати глядачеві в залі атмосферу театральної живої бесіди. Артисти можуть таким чином ще більше розкритися перед своєю аудиторією, яка зазвичай відділена від них невидимою завісою постановки і ролі, вже як цілком реальні особистості зі своїми уподобаннями, захопленнями, пам'ятними моментами з життя.

Щоб потрапити на виставу "КвартетнИк" від театру "Квартет И" в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах столиці. Шукайте інші оригінальні вистави в афіші Києва на сторінках Контрамарка.

На який спектакль сходити з друзями в Києві? На "КвартетнИк" від театру "Квартет И"!

  1. Вистава переглядається на одному диханні
  2. Можливість більше дізнатися про артистів
  3. Лапмовий формат дружніх посиденьок
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код