Категорії Інформація
Каси Додати подію
Квітчині колискові
06 квітня 2018

Квітчині колискові

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Український Дім
м. Kиїв, вул. Хрещатик, 2

Про подію

«КВІТКА» продовжує своє життя, рятуючи жінок України!

Квітка Цісик за своє коротке життя встигла записати два українських альбоми, які стали легендарними: «Kvitka» та «Two Colors». Третій — з колисковими, — мав бути присвячений маленькому синові Едді, але зробити це їй, так і не судилося… Тож, цей благодійний концерт «Квітчині колискові» за участі:

  • Людмили Фесенко та Брії Блессінг з США,
  • Кіри Мазур, Павла Грищенка (баритон), Кирила Стеценка,
  • соціально-мистецького Центру ім. Квітки Цісик з міста Чорноморськ
  • (мистецький керівник — Світлана Кучеренко)
  • дитячого фольклорного театру «Дай Боже» (мистецький керівник — Ольга Мельник) — присвячений її пам’яті та данина її нездійсненій мрії.

Частина квитків на цей концерт буде безкоштовно надана в Центр соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю.

…Вона була на батьківщині лише раз. 1993-го. Через п`ять років американська співачка українського походження Кейсі Цісик відійшла у засвіти, не доживши до свого 45-річчя п`ять днів. Її добре знала і чула вся Америка, американці навіть підрахували, що голос Квітки Цісик лунав 22 мільярди разів в різних радіоефірах, з екранів кінотеатрів, на телебаченні. Згодом вона прийшла і до нас — унікальним колоратурним сопрано зазвучали у її виконанні «Два кольори», «Я піду в далекі гори», «Чорнобривці»… Коли вслухаєшся в її тонкий, чистий та прозорий голос, де лише легкий акцент видає закордонну співачку, — кожного разу відкриваєш її по-новому, а її пісня надихає.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код