Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 жовтня 2023

Kyiv Modern-Ballet. Вгору по річці. Завтра. Раду Поклітару

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)
вул. Межигірська, 2

Про подію

Вечір одноактних балетів «Вгору по річці» та «Завтра» від «Kyiv Modern-Ballet» у Києві

Для тих, хто полюбляє балет та твори з глибокими сенсами, ми радимо відвідати вечір одноактних балетів від відомого театру сучасної хореографії «Kyiv Modern-Ballet». В цей день артисти балету вкотре покажуть одну з найулюбленіших вистав їх шанувальників – «Вгору по річці». Крім того, порадує вас колектив й прем’єрою, яка має назву «Завтра».

До речі, на подію варто сходити й тим, хто ще жодного разу не був на балеті, адже «Kyiv Modern-Ballet» вміє закохувати в себе з першого руху. Тож не баріться, а купуйте квитки для себе та для близьких.

Жовтневий палац має ще кілька цікавих подій на найближчий час, подивіться в афіші їх розклад.

Про що розповість балет «Вгору по річці» та «Завтра»

Треба зазначити, що до першого, як і до другого балету, лібрето, хореографію створив заслужений діяч мистецтв України Раду

Поклітару. А отже, від події можна очікувати неймовірного. Але це ви повинні побачити особисто, тому поки про сюжет балетів.

«Вгору по річці» - це історія про те, як йти проти течії. Вона розповість про людину, яка народилася 70-річною і проживає життя навпаки, від старості до молодості. Балет створений на основі оповідання Ф.С. Фіцджеральда «Загадкова історія Бенджаміна Баттона».

«Завтра» - це історія про швидкоплинність життя та про те, що формує наше завтра. Вона про кожного з нас, а ще про сьогоднішні рішення, які впливають на наше майбутнє.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код