Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 лютого 2023

Лавка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Вистава «Лавка» в Києві - про любов з гумором!

Насолодитися грою акторів вистави «Лавка» театру національної драми ім. Лесі Українки можна в Києві. У центрі вистави дуже проста і буденна річ - людські відносини між чоловіком і жінкою. Чому жінки відразу не погоджуються на побачення? Чому чоловіки бояться проявити ініціативу? А щоб, якщо обидва боятися порушити придуманий ідеальний світ і впустити один одного в своє життя? А в чому ж полягає щастя в 21 столітті насправді? За допомогою своєї геніальної акторської гри Ольга Когут - заслужена артистка України і Юрій Яковлєв дадуть відповіді на ці питання, а щоб їх почути не забудьте купити квитки на одну з подій за ціною 150 грн на сайті Контрамарка.

Вистава «Лавка» - сучасний погляд на відносини

Глядачі готові відвідувати цю виставу з кількох причин, і перша - це простий, звичний гумор. Ніяких пошлостей і брудних слівець, тільки трохи сарказму і не дуже приємних жартів в сторону один одного.

Але найбільше вражає неймовірна атмосфера заходу. Тільки уявіть цю картину:

  • на сцені мінімум декорацій;
  • тільки 2 актора;
  • максимально прості костюми;
  • ніяких симфонічних оркестрів, світлових ефектів або ще якихось сучасних прийомів.

Це старий, добрий театр з романтичною атмосферою. Вам здасться, ніби ви просто в таємниці стежте за якоюсь парою. І навіть однієї лавки вистачає, щоб передати частку того вечора, який відбувся у Неї і Його. Отже, не дивлячись на ці особливі характеристики театральної постановки, в ній є всі ключові моменти - зав'язка, розвиток сюжету, кульмінація, несподіваний фінал, в якому деякі бачать незавершеність або відкритість для роздумів.

«Лавка» - ідеальна можливість сімейним парам переглянути свої відносини, побачити проблеми, їх рішення або свої принади. Після такого не виходять з порожньою головою, виключно з різними інсайтами. Постановка чіпляє, злить, веселить, викликає бажання сходити на побачення зі своєю другою половинкою, але ніяк не залишає байдужим. Приходьте на захід, щоб разом з акторами шукати щастя і відповісти на питання в любовних справах в одну з дат. А замовити квитки на подію в Києві можна на нашому сайті прямо зараз.

У виставі беруть участь артисти: Ольга Когут, Юрій Яковлєв.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код