Категорії Інформація
Каси Додати подію
Led Zeppelin «Celebration Day»
23 жовтня 2019

Led Zeppelin «Celebration Day»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кінотеатр «Київська Русь»
м. Київ, вул. Січових Стрільців, 93

Про подію

  • Фільм 2012, Великобританія, 124 хв.
  • Жанр: документальний, музика, концерт
  • Режисер: Дік Карратерс
  • В головних ролях: Led Zeppelin
  • Музика: Led Zeppelin

Про фільм:

Грандіозний концерт групи Led Zeppelin на майданчику O2 Arena в Лондоні, який відвідали 18 тисяч глядачів з 20 мільйонів охочих.

Дві години цього яскравого видовища — одне суцільне задоволення! Чотири людини за один вечір зробили по- справжньому щасливою таку величезну аудиторію!

Всі пісні, зіграні музикантами — це перлини року. Вони зробили акцент на динамічність і міцний драйв. Кожна пісня дарує абсолютно різні почуття і має свій неповторний смак, який змінюється від унікального до дивного, висловлює найпотаємніші і глибокі почуття.

Вийшло блискуче, якщо не сказати більше!

Відеоряд, зроблений під знаком високої якості, виконаний оригінально і зі смаком. Крім образів групи, перенесених на екран, що називається он-лайн, в ньому присутні і елементи психоделічних картинок, найкрасивіших фігур і т.д. До кожної пісні все підібрано гармонійно. Це не дивно в 21 столітті, але такі звичні вже речі все одно є приємним доповненням.

Концерт «Led Zeppelin» майстерно змонтований і знятий, завдяки чому відчуваєш таку необхідну динаміку і енергетику.

Добре, що «Celebration Day» не переріс в турне, а залишився єдиним і неповторним шоу. Тоді б загубилася частина магії та історичної цінності. Завдяки сучасним технологіям, цей легендарний концерт тепер увічнений у фільмі, і кожен може оцінити велич групи «Led Zeppelin».

Цікаві факти про групу:

Led Zeppelin — британська рок-група, що утворилася у вересні 1968 року в Лондоні, і визнана однією з найуспішніших, новаторських і впливових у сучасній історії. Створивши власне звучання (для якого були характерні більш важкий гітарний драйв, приголомшуюче звучання ритм-секції і пронизливий вокал), Led Zeppelin стали однією з провідних груп хард-року, зіграли основну роль у становленні хеві-метала, вільно інтерпретуючи фолк-і блюз-класику і збагачуючи стиль елементами інших музичних жанрів (рокабіллі, реггі, соул, фанку, кантрі). Відмовившись від випуску синглів, заклала основу поняття «альбомний рок». Залишається однією з найбільш успішних груп в рок-музиці: загальносвітової тираж альбомів перевищує 300 мільйонів. Сім альбомів групи піднімалися на вершину Billboard 200.

Посідає перше місце в списку VH1 «100 найбільших артистів хард-року». Журнал Rolling Stone визнав колектив «найважчою групою» і «кращим гуртом 70-х». У 1995 році Led Zeppelin були введені в Зал слави рок- н-ролу, в 2005 році отримали Греммі за внесок протягом всієї кар’єри (Grammy Lifetime Achievement Award), в травні 2006 року — Polar Music Prize.

Трек-лист:

  1. Good Times Bad Times;- 3:12
  2. Ramble On — 5:45
  3. Black Dog- 5:53
  4. In My Time of Dying — 11:11
  5. For Your Life — 6:40
  6. Trampled Under Foot — 6:20
  7. Nobodys Fault but Mine — 6:44
  8. No Quarter — 9:22
  9. Since Ive Been Loving You- 7:52
  10. Dazed and Confused- 11:44
  11. Stairway to Heaven- 8:49
  12. The Song Remains the Same- 5:47
  13. Misty Mountain Hop — 5:08
  14. Kashmir — 9:07
  15. Whole Lotta Love — 7:26
  16. Rock and Roll — 4:35
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код