Категорії Інформація
Каси Додати подію
PREETHAJI ВПЕРВЫЕ В УКРАИНЕ "POWER OF CONSCIOUSNESS" СИЛА СОЗНАНИЯ
07 листопада 2020

PREETHAJI ВПЕРВЫЕ В УКРАИНЕ "POWER OF CONSCIOUSNESS" СИЛА СОЗНАНИЯ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Regent Hill
м. Київ, вул. Мічуріна, 54

Про подію

Preethaji в Києві

7 листопада 2020 року Preethaji вперше виступить з лекцією «Power of Сonsciousness. Як стати найкращою версією себе, завдяки силі свідомості» в Києві.

Preethaji – знаменитий сучасний філософ, духовний лідер, співзасновниця Академії О&О, чиї вчення трансформують життя тисяч людей по всьому світі.

Preethaji розповість про те, як стати успішним бізнес-лідером у сучасному світі змін і невизначеності, про силу свідомості, про способи досягнення багатства в сучасному бізнес-світі, які сильно відрізняються від відомих більшості. Вона розповість про подорож до свідомості, що відкриває неймовірні можливості і синхроністичность, щоб перестати жити в боротьбі і почати пливти в потоці великого життя, досягаючи неймовірних результатів. Про те, як жити не в страху, тривозі і розділеності, а у стані з’єднуваності, безстрашності і умиротворення. Preethaji – вчитель, в чиїх навчаннях гармонійно поєднуються два світи – науковий і духовний, розум та серце. Її інсайти щодо життя, розуму, свого «Я», всесвіту і свідомості – це прориви в людському мисленні, що випереджають час. Серед учнів Академії O&O є такі лідери як CEO WME-IMG Арі Емануель, репер Ашер Реймонд, мільярдер Forbes Майкл Новограц, CEO Life Camp Inc Еріка Форд, колишній професійний футболіст, письменник Льюїс Хоус, CEO Patagonia Inc. Кейсі Шіен, голлівудський актор Г’ю Джекмен і багато інших. Preethaji  часто виступає на престижних конференціях по всьому світі, серед яких TEDx в Канзас Сіті, The Force of Innovation TEDx in Shanghai, WME, ING Annual Conference, LA Federation of Industries в Сан-Пауло, Симпозіум з високоефективного життя, організований Equinox і інші. Медитації і уроки мудрості від Прітаджі та її чоловіка Крішнаджі отримала команда телеканалу Опри Уїнфрі OWN (Oprah Winfrey Network) і WME-IMG Арі Емануеля. Прітаджі і Крішнаджі була присвячена серія передач на телеканалі BTVi, у них брали інтерв’ю для телеканалу CNBC TV18, Jack Delosa audio podcast, Buddhist Broadcasting Service, YouTube-каналі Lewis Howes.

Ми запрошуємо вас на дві зустрічі з Preethaji:

  • 11 квітня відбудеться ONLINE вебінар. Preethaji торкнеться таких актуальних питань, як світова пандемія COVID-19 і її вплив на людство; світова економічна криза і як діяти в цих умовах людям бізнесу; як бути ефективним і впоратися непростими викликами найкращим чином і т. д.

Протягом вебінару ви зможете задати питання і отримати відповіді.

  • 7 листопада 2020 року - лекція і медитація «Power of consciousness. Як стати найкращою версією себе, використовуючи силу свідомості», автограф-сесія від автора бестселера Amazon «Чотири священних секрети», виданого українською мовою.

Познайомитися з Прітаджі і перебувати в її присутності - везіння. Вчитися у Прітаджі - справжній подарунок і можливість прокинутися до нової свідомості, нового життя і неймовірній силі створювати новий світ навколо себе.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код