Категорії Інформація
Каси Додати подію
Лекція-триптих Аліни Гаєвої «МОДА. ЖИВОПИС. АРТ»
23 вересня 2021

Лекція-триптих Аліни Гаєвої «МОДА. ЖИВОПИС. АРТ»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

INVERIA EVENT SPACE
вул. Володимирська, 49А

Про подію

Лекція-триптих від Аліни Гаєвої розкриє багатогранність її талантів та дозволить зрозуміти, як один з них перетікає у інший, створюючи цілісне мереживо її життя.

МОДА – заснування у 2017 році бренду українського одягу GA.EVA разом із сестрою-близнючкою Каріною: шлях від ідеї – через власну філософію - до перемог і сталості.

ЖИВОПИС – графічні нариси Аліни перетворюються на унікальні полотна, сповнені символізму, чуттєвості та сміливих колористичних рішень.

АРТ – безкомпромісні лінії, що виходять з-під її рук, набувають нових сенсів у численних колабораціях та жанрах сучасного мистецтва: дитяча мультиплікація, музичні відеокліпи, ілюстрування книжок, музейні проекти, татуювання – все це неповний перелік того, що вже пронизане впізнаваною стилістикою Аліни Гаєвої.

Багатовекторність та глибина її таланту вражає багатьох.

І лише обрані зможуть почути лекцію та спробувати хоч трохи зрозуміти її феномен.

Аліна Гаєва – відома художниця, яка вже здобула визнання у багатьох напрямах сучасного мистецтва. Її унікальна графіка знаходить своє продовження у живописних полотнах, на одязі, у книжках та мультфільмах, а також навіки залишається у вигляді татуювань, котрі Аліна б’є власноруч.

Вона вчилася на архітекторку – а заснувала бренд українського одягу разом із сестрою-близнючкою Каріною. Вона є двоюрідною правнучкою Марії Приймаченко – але не має жодного її полотна.

Обрана менторкою міжнародного навчального курсу European Design Upgrade: Transnational Capacity Building (EDU) – міждисциплінарного проекту з підвищення професійного рівня молодих дизайнерів та розвитку креативних команд, розробленого спільно із провідними викладачами-експертами з трьох країн: Бельгії, України та Фінляндії.

Брала участь у півсотні виставок по всій Україні та закордоном – у Франції, США, Німеччині, Литві.

У 2016-2017 роках була кураторкою проекту “Ukraine EXISTS”, що відбувався у Штаб-квартирі ООН (Нью-Йорк), Українсько-Американському культурному центрі (Нью-Джерсі) та Українському Музеї (Чикаго) і був присвячений чесній документалістиці подій на Донбасі та популяризації молодого українського мистецтва закордоном.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код