Категорії Інформація
Каси Додати подію
Леонід Парфьонов. Прем’єра фільму «IN QVEVRI VERITAS»
04 липня 2021

Леонід Парфьонов. Прем’єра фільму «IN QVEVRI VERITAS»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кінотеатр «Київська Русь»
м. Київ, вул. Січових Стрільців, 93

Про подію

Леонід Парфьонов в Києві!

3 і  4 липня 2021 року у кінотеатрі “Київська Русь” відбудеться прем'єра документального фільму IN QVEVRI VERITAS, який представить його автор Леонід Парфьонов в Києві! Ми побачимо народження унікального вина, ніби  зсередини величезних глечиків, у яких босоніж давили виноград грузинські винороби. Ця технологія виноробства нараховує вже 8 000 років,  і весь цей час грузинське вино підкорює світ.

Прем'єра документального фільму IN QVEVRI VERITAS

На відміну від усього Античного світу, який витримував вино в діжках, грузини використовували з цією метою величезні амфори - квеврі. До речі, сам Леонід Парфьонов віддає перевагу білому вину, настояному на виноградній шкірці та кісточках. Таким чином виробляють унікальне помаранчеве вино (amber wine).

Після перегляду фільму відбудеться живе спілкування з автором, під час якого Леоніду Парфьонову можна буде поставити будь-які запитання. Щоб потрапити на прем'єру документального фільму Леоніда Парфьонова в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші Києва на нашому сайті.

Куди піти в Києві? На прем'єру документального фільму Леоніда Парфьонова!

  1. Дізнатися багато цікавого про виробництво унікального вина
  2. Поспілкуватися з автором
  3. Провести чудовий вечір та відпочити
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код