Категорії Інформація
Каси Додати подію
«Лишатися (не) можна…»
07 серпня 2023

«Лишатися (не) можна…»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

У Києві відбудеться сильна вистава "Залишатися (не) можна"

У грудні кожен театр створює святкову атмосферу і пропонує відвідати вистави та інші заходи на тему Різдва та Нового року. Але сьогодні є речі, про які потрібно говорити завжди.

І в грудні на сцені Київського Національного академічного драматичного театру ім. Л. Українки відбудеться документальна вистава "Залишатися (не) можна". Тут йтиметься про звичайних людей, які тривалий час залишалися в окупованому Херсоні й з тих та інших причин не захотіли залишати рідне місто.

Приходьте обов'язково послухати і подивитися, що підготували для вас актори театру. А квитки можна купити на цій сторінці.

Більше вистав Києва, дивіться на афіші "Kontramarka". 

Проблематика вистави "Залишатися (не) можна"

На сцені театру ви побачите мінімальну кількість декорацій і практично повну відсутність будь-яких спецефектів. А все тому, що головним у виставі "Залишатися (не) можна" є людські емоції, а також їхні історії.

Актори театру розповідають не тільки про пережиті страждання, вони хочуть донести до глядачів, чому багато хто не захотів виїжджати з Херсона і вважали за краще залишитися. І ні, це не тому, що вони чекали "руського міра" - причина абсолютно протилежна.

Приходьте подивитися на власні очі, що пережив Херсон і його жителі під час навали російської орди.   

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код